Experience the

masterclassbar

Onder de titel MasterClassBar verzorgt Wim Wamelink vooral whisky proeverijen, al meer dan 100 x per jaar zowel privé als zakelijk. Eigenlijk meer whisky belevingen, maar ook proeverijen met allerlei dranken waaronder port en sherry of champagne, jenever&gin, cognac. Deze vinden plaats op elke door u gewenste locatie, zowel zakelijk als privé en is al mogelijk vanaf 2 personen. 

Whisky

Wim is vooral bekend als Whisky Connaisseur met zijn vermakelijke, persoonlijke en informele whisky proeverijen. 

Laat u door hem meenemen in het avontuur van de whisky met proeven, verhalen en anekdotes. Compleet verzorgd met zo'n 35 flessen verschillende whisky's, glaswerk en decoratie. Tijdens de proeverij vertelt hij van alles over het ontstaan, de geuren, kleuren en smaakverschillen. Uniek in Nederland want deze proeverijen zijn op verzoek en dus maatwerk. U kunt kiezen voor een bepaalde vastgestelde proeverij of het overlaten aan de spontaniteit passend bij uw budget en wensen.

GO TO WHISKY TASTINGS

 

 


Meet

Wim Wamelink

Bezoek ook de site www.wimwamelink.nl waar u meer kunt lezen over al zijn activiteiten. Met zijn horecakennis en ervaring wil hij, onder de titel 'Stijl in Gastvrijheid', het gastheerschap in de horeca en andere bedrijven optimaliseren. Daarnaast is hij 'evenementor' (organisator/begeleider van diverse evenementen) met als insteek om een blijvende herinnering achter te laten.

Hij is onder andere gastdocent op scholen, spreker of presentator bij feesten en zakelijke evenementen, columnist voor magazine Jeannine/Gastologie,              adviseur barinrichting, trainer drankenkennis en ceremoniemeester.

Maar ook organiseert hij belevenisreizen op maat zoals whisky- of wijnreizen en golftrips. Veelal in combinatie met de culturele maar vooral culinaire geneugten van een land. 

MEET WIM WAMELINK


ReactiONS FROM gUEstS:

André Houting
Hallo Wim, Dank voor de fijne reis, het was een zeer bijzondere ervaring, Fantastisch wanneer iemand de reis tot in de kleinste details heeft georganiseerd! Wat een heerlijk land en vriendelijke mensen. Dat gaan we zeker herhalen, met Astrid! Groet, André
Ueredise van den Berg
Ik wil u nog even bedanken voor de volgens de heren onwijs leuke en interessante proeverij! U heeft het onwijs leuk gebracht begreep ik van mijn man.
Pascal
Dag Wim, Was een leuke ervaring, bedankt voor de gezellige avond en goede whisky’s!
Erwin
Wim, Dankjewel wij hebben gister een top dag gehad mede dankzij jou. Ik ga het in orde maken en je zeker aanbevelen bij anderen.
Ronald Kusters
Hoi Wim,   Was inderdaad erg geslaagd! Daar gaat nog wel meer van komen. Men was namelijk erg enthousiast.   Nogmaals dank.
Serena
Goedemorgen Wim en Yvonne! Wat een super leuke avond! Je deed echt heel leuk, mijn complimenten!! Yvonne bedankt voor de verzorging en de aankleding zag er mooi uit!! Ik heb goede en leuke reacties gehad. De totale opbrengst voor de roparun is €716,80!! Erg blij!! Groetjes een blije Serena ☺️
Philip Vollenbroek
Met Wim en een gezelschap whisky-liefhebbers mee geweest naar Campbeltown, Islay en Jura. Een prachtige reis beleefd die op-en-top door Wim verzorgd was. Veel gelachen, veel gezien, heerlijk gegeten, goede hotels en schitterende distilleerderijen bezocht. Een must voor elke whiskyliefhebber om een keer met Wim mee te gaan!
Hurygan, Iloy en Hans
"Geweldig genoten" zou een BN-er hebben gezegd in een reclamespotje. Daar is niets van gelogen! Wim, bedankt voor de leerzame en ook zeer gezellige avond/proeverij namens de mannen van den Berg: Hurygan, Iloy en Hans!