Whiskyreis

naar Schotland

Wim regelt en begeleidt jaarlijks al zo'n 10 tot 15 korte reizen en is daarmee vaste, graag geziene, gast in Schotlad. Altijd al eens naar Schotland gewild? Ga mee op een volgende exclusieve reis naar the Highlands of naar the Isles waar we een aantal distilleerderijen gaan bezoeken maar ook kunnen genieten van de Schotse cultuur, de vriendelijkheid van de Schotten en de culinaire bijzonderheden. Afhankelijk van de trip is het een vliegreis of varen met de ferry. Zo’n reis is altijd volledig verzorgd waarbij de persoonlijke begeleiding van Wim zorgt voor bijzondere ontmoetingen en ontdekkingen.

Maar u kunt ook met uw eigen gezelschap op reis met begeleiding door Wim Wamelink. Beleef het pure van Schotland met uw vrienden/familie.

Reismogelijkheden: Whiskyreis, Golf & Whiskyreis, Edinburgh met de Military Tattoo in augustus, zalmvissen, jagen, Highland Games, zeiltocht rondom Schotland, Bagpipe festival, zalmen zien springen in de waterval, golf op St. Andrews/Loch Lomond/Gleneagles of Royal Troon, etc., etc.

Alle reizen zijn maatwerk en kunnen worden samengesteld naar uw wensen.

Andere ‘BELEVINGSREIZEN’
vol van ontdekken en genieten!

Natuurlijk is veel meer mogelijk. Wim neemt u mee naar mooie plekken die hij al eens bezocht heeft zoals een wijnreis naar Sancerre, wijnfeesten in Duitsland, culinaire tour in zuidwest Frankrijk, wijnroute reis in Zuid Afrika. Of voor een unieke ervaring een trip naar de staat Kentucky, bakermat van de Amerikaanse Bourbon. Sportievelingen gaan mee op golfreizen naar België, Frankrijk, Ierland, Engeland, Spanje, Portugal of zelfs Florida. Zo is Bulgarije voor Wim zelf een ontdekking met werkelijk één van de mooiste golfbanen van Europa ‘Tracian Cliffs’.

Alle reizen onder de persoonlijke organisatie en begeleiding van Wim Wamelink.

Whiskyreis

agenda

U kunt deelnemen aan de reizen met 'Open Inschrijving'. Er zijn daarnaast ook prive gezelschappen die reizen boeken, te zien aan de toevoeging 'Besloten gezelschap'.
Voor de komende tijd zijn de volgende reizen gepland:

 

Highlands & Speyside     4 daagse reis
Van donderdag 17 oktober t/m zondag 20 oktober 2019
VOLGEBOEKT

Rondreis Schotse Westkust & Isles    12 daagse reis
Van dinsdag 17 maart t/m zaterdag 28 maart 2020
Privé gezelschap

Islay reis    5 daagse reis
Van woensdag 1 april t/m zondag 5 april 2020
Klik hier voor de folder

West kust Schotland met Mull, Oban, Skye    
5 daagse reis
Van woensdag 15 april t/m zondag 19 april 2019
Klik hier voor de folder

Highlands reis   4 daagse reis
Van donderdag 23 april t/m zondag 26 april 2020
Privé gezelschap

Orkney Isles     5 daagse reis
Van woensdag 29 april t/m zondag 3 mei 2020
Klik hier voor de folder

Highlands reis   4 daagse reis
Van dinsdag 29 september t/m vrijdag 2 oktober 2020
Privé gezelschap

Highlands & Speyside     4 daagse reis
Van donderdag 15 oktober t/m zondag 18 oktober 2020
Klik hier voor de folder


Bij de reizen met open inschrijving is uw garantie gewaarborgd.
Via Garantie geregeld | STO Garant
De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302 [indien er sprake is van een pakketreis]. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt MasterClassBar gebruik van STO Garant voor alle pakketreizen. STO Garant is een erkende garantieregeling. Het is een derdengeldenregeling die uw betaling waarborgt tot na afloop van uw boeking. Als reiziger betaalt u het boekingsbedrag niet aan MasterClassBar, maar aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant.
De dag na afloop van uw boeking wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan MasterClassBar. Mocht MasterClassBar voor het einde van uw boeking in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of naar het eindpunt van uw boeking kunt reizen.
Hiermee heeft MasterClassBar zich van bescherming bij insolventie voorzien bij STO Garant. Wanneer diensten door insolventie van MasterClassBar niet worden verleend, kunnen reizigers contact opnemen met STO Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@sto-garant.nl of +31 (0)85 13 02 943.
Procedure U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling voor uw boeking. Voor alle boekingen geldt dat het volledige boekingsbedrag voor aanvang van de boeking betaald dient te zijn aan de derdengeldenrekening.