Whisky proeverij

op maat

Wilt u zelf uw whiskyproeverij samenstellen? Dat kan want de Masterclassbar organiseert een whisky proeverij op maat waarbij u en uw gasten in een ontspannen sfeer whisky’s gaan proeven en ontdekken.

Bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeest, voor een vrijgezellen- of familiefeest maar ook tijdens/na een golfdag of meeting, zelfs tijdens uw beurspresentatie of bedrijfsevenement. Kortom, geschikt voor elke gelegenheid.

Programma en samenstelling

U bepaalt in overleg de dag, het starttijdstip en de locatie waar de proeverij plaats zal vinden. Whiskyconnaisseur Wim Wamelink neemt alles mee om de proeverij te verzorgen zoals alle whisky’s, het glaswerk en decoratie. De proeverij duurt zolang als u wenst afhankelijk van het aantal whisky’s en de gezelligheid. Gedurende deze tijd zullen u en/of uw gasten genieten van de sfeervolle presentatie en de verschillende whisky's met uitgebreide variatie in kleur, geur en vooral smaak. Uiteraard met leuke  achtergrondverhalen en anekdotes. 

Bijpassende hapjes

Om de whiskyproeverij helemaal compleet te maken bieden we de mogelijkheid om er heerlijke koude hapjes bij te boeken. Laat het werk uit handen nemen en kies uit een hapjesplank Basis met diverse kaas- en worstsoorten en zoute stengels, aangevuld met garnituur, of ga voor een Luxe plank uitgebreid met meer soorten hapjes waaronder rauwe ham en gerookte vis. 
Basis hapjesplank:  8 verschillende hapjes €   19,50 per plank (voor 2 pers)
Luxe hapjesplank: 10 verschillende hapjes €  31,50 per plank (voor 2 pers)

Prijzen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een proeverij op maat.

Reserveren

Wilt u meer informatie over een whisky proeverij neem dan vrijblijvend contact op met Wim via de mail info@masterclassbar.nl of telefoon +31 (0)6-51353769

Boekingsinformatie

  1. * Per dram inhoud 2-2,5 cl.
  2. * Minimale leeftijd voor deelname proeverij is 18 jaar.
  3. * De proeverij kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Kiest u voor een locatie
       buiten Noordwijk, dan wordt er een reisvergoeding berekend van €  0,25 per
       kilometer v.v.